Är du en givare? Då kan du få en healing!!

0

I slutet av inlägget kan du läsa om hur du, som behöver, kan ha chansen att få en healing! Vilken typ är du? “Healing, det är väl såna där mystiska energier. Har aldrig satt mig in i det närmare”. “Nej, sånt tror jag inte på.”Verkar jättespännade, men har aldrig provat”. “Jag vet att healing fungerar för jag har mottagit det. Fantastiskt”.

En healer förmedlar stärkande energi till andra, med stor hjälp av kärlek. Och kärlek, det ger (nästan) alla till sina medmänniskor – varje dag!

I någon av ovanstående kategorier landar du förmodligen, och eftersom du besöker den här sidan skulle jag gissa på att du landar i någon av de sista två. Men om jag påstår att DU också är en healer, vad säger du då?

Nu menar jag inte en healer på det sätt som jag, och andra i branschen är. Vikten av utbildning, mycket träning och ödmjukhet, ska inte underskattas inom något yrkesområde. Att du är bra på att klippa andra gör dig ju faktiskt inte till frisör. Men däremot väldigt lämplig att bli det!

Men vad menar jag med att du är en healer? Jo, healing är så oändligt mycket mer än en professionell healer som skickar energi till sin klient. Faktum är att healing sker hela tiden, i mötet mellan människor. Det kan handla om att du lyssnar på någon, eller att en vän ger dig sin tid och uppmärksamhet.

Jag finns här för dig!

Det kan vara leendet du ger en äldre man när du stiger av bussen. Verkar det överdrivet? Försök då dra dig till minnes en dag då du var deppig, och en främmande person log vänligt mot dig. Vi ska aldrig underskatta vikten av osjälviska och goda handlingar, även om det bara är några ord. För att inte tala om komplimanger! “Den där kappan sitter så himla snyggt på dig”. “Vad fint du målar, har du funderat på att gå en kurs”? ” Det är tråkigare på jobbet när du inte är där, du kan verkligen höja stämningen”. Vet du någon du vill ge en komplimang – gör det! Vet du flera – ännu bättre! Och för att höja ribban ytterligare; vem kan du hela i dag?

Vet du någon i släkten eller bekantskapskretsen som är ensam? Du kanske ska slå en signal? Eller din partner, om du har en. Handen på hjärtat – när gav du henne/honom blommor senast? Om du inte har råd eller tid att åka till affären, tänk ut en bukett bestående av vackra ord i stället;)

Till dig, för att du är du!

Har du sagt “senare älskling, jag har inte tid nu” till barnen hela veckan? Bestäm dig för att du har en stund i dag! Som ni förstår finns det ju ingen ände på den här listan, bara fantasin sätter gränser.

Sedan kan det förstås omvänt vara så här: Att du nu dystert konstaterar “Jaha, då är jag en healer, jag gör jämt saker för andra. Önskar bara att jag fick lite av det tillbaka”! Då är det nog DU som behöver!

Ring en kompis, för att DU behöver det. Är det en bra vän kommer han eller hon att lyssna! (Alternativt be att få ringa upp senare, vi kan ju inte alltid avbryta oss i det vi gör). Eller frigör tid, och skapa en lyxig EGENSTUND. Gärna i sällskap med något gott att äta eller dricka, en bra bok, en ny tidning, stämningsfull musik, eller gå ut i skogen. Det centrala här är inte förslagen, utan att DU gör något för DIG!

Varsågod, en hjärtevärmande healing

Är du sliten och trött in i märgen? Och tror att inget av ovanstående hjälper (fast det gör det, särskilt när du sätter i system att känna in, och ta hand om dina behov så gott du kan). Men ändå, känner du att du går på sparlåga? Då kan du få Häxans Healing – gratis!

I Häxans Healing tar jag hjälp av de fyra naturelementen; Eld, Vind, Vatten och Jord. Du kan välja ett, två, eller alla fyra element om du vill ha en djupgående variant. Detta är något jag utbildats i, och sett fram emot att lansera så länge!

T. o. m. 16 november kan du boka 45 min / 295 kr (ord. pris 595 kr) ett eller två element, och 1 tim / 395 kr ord. pris 695 kr) (alla element)

Så här gör du om du vill ha chansen att få en healing gratis:

Skriv ett mail till mig under dagen om varför just du är i extra behov av healing. Det räcker med några meningar, och det behöver absolut inte vara för självutlämnande, men det ska vara tillräckligt för att jag ska förstå varför du anmäler ditt intresse. Jag läser alla mail, men svarar inte på några, ska vara med min familj och ha ledigt i dag:) Jag väljer att lotta ut vinsten, (tycker det är för svårt att välja) så det är inte med automatik den som behöver det mest som får det, men en av er som behöver får! Vinnaren publiceras i ett inlägg i morgon. OBS! Om du inte vill stå med ditt riktiga namn, full förståelse för det. Hitta då på ett namn som jag kan skriva i inlägget. Naturligtvis publiceras inte det du skrivit i mailet!!

Magi med kraft från naturelementen!

Healingen ges inom två veckor. Vill du absolut inte ha Häxans Healing, går det bra att välja en annan healing, eller Spirituell Vägledning i 30 min.

Men innan du bestämmer dig, gå in på min hemsida som du länkas till nedan, och läs om Häxans Healing under fliken “Tjänster och Priser”.

Min mailadress hittar du givetvis under fliken “Kontakt och bokning”

Hem

Vet ni vad. att jag skulle ha en utlottning var inget jag visste när jag började skriva, men jag är säker på att det kommer gå till någon som verkligen är i behov av det! Healing är underbart, fascinerande, kraftfullt och hittar sannerligen sina vägar; )

Lycka till i tävlingen!

Ha en fin lördag, var snäll mot andra, men glöm inte bort dig själv! Glöm heller inte att läsa morgondagens inlägg om du deltar i utlottningen

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke