Vem vinner en healing i morgon?

0

Fina du! Nu är det dags för ännu en utlottning av en healing eller vägledning, vinnaren får välja vilket! För att delta i tävlingen behöver du börja prenumerera på bloggen på min hemsida, som du länkas till här:

Hem

Väl inne på min hemsida scrollar du längst ner på startsidan, fyller i din mailadress, och trycker därefter på knappen Prenumerera. Lätt som en plätt, när det görs vid datorn. Från mobiltelefonen verkar det sällan fungera, tyvärr. När du påbörjat din prenumeration får du en bekräftelse via mail.

Någon gång i morgon kommer jag berätta vem som vunnit i ett inlägg på bloggen på hemsidan, och jag kommer även maila personen.

Jag vill att det ska löna sig att vara prenumerant hos mig, och det gör det verkligen, särskilt dessa dagar när jag har Black Week – White Magic!

Den osynliga världen kommunicerar ständigt med oss, men det kan krävas ett tränat öra för att uppfatta budskapen

T. o. m. i morgon kan du som prenumererar nämligen boka Spirituell Vägledning 30 min, Intuitiv Healing 30 min, eller Chakrabalansering 45 min för endast 199 kr! Det var väldigt länge sedan jag hade så generös rabatt, så om du vill prova på, eller är i behov av healing eller vägledning får du ju nästan inte missa detta erbjudande!

Boka i dag – erbjudandet är platsbegränsat. Är det du som vinner i morgon tar vi bort din bokning, om du inte önskar behålla den förstås;)

En chakrabalansering är en underbar investering i dig själv! Läs gärna mer om chakrasystemet på min hemsida

Om du inte vill prenumerera, har jag en fin rabatt för alla på Chakrabalansering i dag! 45 min/279 kr (ord pris 495 kr). Återkoppling efteråt, och ett draget ängla- eller orakelkort ingår i tjänsten.

Nu önskar jag dig en fortsatt fin torsdag, och förstås LYCKA TILL! Kanske är det just DU som får ett magiskt mail av mig i morgon? Kram

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke