Testklienter sökes!

2

Jag är certifierad Soul Realignment Practitioner, som nu läser jag en fortsättningskurs, och vill erbjuda testklienter som vill vara med ett otroligt pris!

Akashakrönikan är ett urgammalt begrepp och kan beskrivas som ett enormt esoteriskt bibliotek på femte dimensionen där all kunskap om allt och alla är samlad

För dig som inte är bekant med vad Soul Realignment är kan jag berätta att det är en metod att göra avläsningar i Akashakrönikan, även kallad Akashabiblioteket eller Livets Bok, (på engelska The Akashic Records), där all information om allt och alla i all tid finns registrerad.

Min första utbildning inom Soul Realignment ledde till att jag som certifierad kan ta reda på vem du är på själsnivå, men också titta på tidigare liv, och slutligen hjälpa dig att bryta gammal karma, så att du blir friare att skapa det liv du vill ha! Det är väldigt spännande och transformerande läsningar, som påverkat mina klienter på djupet. Det beror till stor del på att det inte “bara” är en läsning du får serverad, för att sedan fortsätta med din vanliga tillvaro. Nej, i den Stora Läsningen får du med dig flera hemläxor, som du aktivt fortsätter att arbeta med! Läs gärna mer under fliken Soul Realignment och Fastighetsrensning på min hemsida.

Att förändras är svårt – med hjälp går det lättare!

I den nya kurs, som jag alltså vill erbjuda några testklienter att prova till ett enormt rabatterat pris, tar vi ett steg…IN I FRAMTIDEN, med hjälp av Akashakrönikan! Men det handlar inte om att spå framåt på det sätt som du kanske tror; kommer jag träffa den stora kärleken, hur kommer det gå med jobbet osv…

Här handlar det i stället om att du sätter ett specifikt mål du vill uppnå, och sedan, med Akashakrönikans hjälp, utrustas med de bästa förutsättningarna att nå det så snabbt och smidigt som möjligt!

För att göra det får du bl. a. lära dig hur du skiftar vibration för att nå rätt frekvens. Men det stannar förstås inte där!

Hur ska jag bära mig åt för att hamna på den frekvens där jag vill vara? Det hjälps vi åt med, du och jag;)

Bland det första jag kommer göra är att fråga i Akashakrönikan om ditt mål är möjligt att uppnå. Om inte, kan det hända att du får tänka om, t. ex genom att ge det mer tid. Jag kommer också undersöka vilket utrymme du har i ditt liv för förändringar just nu, och om du har en liten eller stor bekvämlighetszon. Och naturligtvis om du, efter att du arbetat ett litet tag, är på rätt valbana – den som leder dig framåt på bäst sätt.

Yes, jag är på min Choice Trajectory!

Blir du nyfiken och skulle vilja veta mer? Då tycker jag att du ska kontakta mig för mer information! I det paket som jag erbjuder mina testklienter ingår upp till 5 samtal, med hemläxor efter varje gång, som vi följer upp vid vår nästa session. Det blir annorlunda, roligt och utmanande – med andra ord alla ingredienser som bör ingå i en framgångsrik resa mot något nytt!

Naturligtvis finns det inga garantier, för oavsett program, kurs eller coach, finns det bara EN person som kan bestämma sig för att jobba mot sitt m¨ål, och sedan faktiskt göra det, och det är DU.

Men jag kan lova dig att vara ett inspirerande och peppande sällskap på vägen dit, med massor av fina verktyg i min magiska Soul Realignment- låda!

En intressant kurs, som kommer få dig att se på världen, och din kraft att skapa på ett nytt sätt

Jag har några testklienter som började i september, men känner mig nu redo att ta emot några fler. Om DU känner dig peppad, dröj inte med att höra av dig, för det är endast ett fåtal personer jag kan erbjuda detta. Start ligger i januari – men en intresseanmälan kan du göra redan i dag. Observera att en intresseanmälan INTE betyder att du har en plats, det har du först när jag bekräftat det, och du betalt. För pris och mer info, hör av dig till mig via min hemsida nedan

Hem

Varmt Välkommen med frågor, funderingar eller bokning!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Carina den

  Hej!

  Jag skulle gärna vilja vara test klient!
  Gärna det på distans?

  Mvh Carina

  • andlighetinarheten den

   Hej Carina, det kommer snart ett mail till dig!

Lämna en tanke