Hjärtmuren och Emotion Code

0

Vad är Hjärtmuren och vad innebär det att få den borttagen?

Eftersom det var ett tag sedan jag skrev om denna tjänst, som görs inom ramen för Emotion Code känner jag att det är dags igen.

Du som prenumererar på min blogg, (eller följer mig på Instagram där jag heter @healingterapeut_louise) har förmodligen läst, eller hört mig prata om den unika energihealingen Emotion Code som handlar om att frigöra instängda känslor via det undermedvetna.
Att avlägsna hjärtmuren går till på samma sätt, med den skillnaden att man endast frigör känslor som bildat en mur runt hjärtat. Syftet med muren är gott – något vårt undermedvetna bygger för att skydda oss då vi såras eller råkar ut för traumatiska händelser.


Problemet uppstår när vi är redo att gå vidare, då är hjärtmuren fortfarande kvar och blir en begränsning i stället. Det kan visa sig på olika sätt; känslan av att något fattas trots att allt borde vara bra, du kan ha återkommande och molande ångest, eller uppleva dig distanserad, både från dig själv och andra. Kanske har du alltför lätt att fastna i negativa tankar, svårt att förlåta eller ältar ständigt det som varit – trots att du inte vill.
Borttagning av hjärtmuren har en genomgripande effekt på hälsa och välmående, något jag lärde mig under utbildningen, och nu får erfara själv – och genom mina klienter.


Så här skriver Susanna, en av mina övningsklienter som fick sin hjärtmur avlägsnad sent i vintras förra året:


Så här bra som jag mår nu har jag aldrig gjort! Jag känner mig stark, självsäker och mogen. Jag tror att du kom in i mitt liv vid exakt rätt tillfälle, och att det finns en mening med allt.

Men hennes omdöme slutar inte där. Ett drygt halvår efteråt får jag detta meddelande i ett DM på Instagram:

Du kan också skriva att du har hjälpt mig att bearbeta mig själv och mitt bagage, som känslomässiga instängda händelser, att släppa taget, att få klarare energifält och mer utstrålning, och lita mer på min intuition!

När jag får så fina ord…då saknar jag ord. Men efter min egen borttagning av hjärtmuren vet jag att förvandlingen kan vara så stor. Faktum är att de första veckorna hade jag känslan av att vara flera kilo lättare. Och gladare! Det är f.ö. en vanlig känsla när du gjort en vanlig Emotion Code- session också. Jag skulle kunna skriva så mycket mer, vilket jag planerar att göra, detta är som sagt en väldigt djupgående form av healing, men allt får inte plats i detta inlägg.

Så jag avslutar med en annan klient som skrev ett långt omdöme, vars sista rader löd så här:


”Ett par månader efter att min hjärtmur tagits bort kan jag stryka under på att det är en enorm skillnad på mig, både inombords men också i vad jag gör, och hur jag beter mig. Det är som om det städats inuti, som om vissa mönster har upplösts, och jag förstår dem helt enkelt inte längre”.

Frågor, funderingar eller vill du boka Borttagning av Hjärtmuren, eller någon av mina andra tjänster? Besök gärna min hemsida som du länkas till här:

Hem

Under fliken “Emotion Code och Hjärtmuren” i menyn på min hemsida, som du alltså länkas till ovan, får du all information du behöver, och kan även läsa mer om mina andra tjänster inom healing, själsläsningar och vägledning.

Tveka inte att höra av dig, du måste inte ha bestämt dig för att boka innan du mailar, skickar ett sms eller ringer. Dock ber jag dig att inte lämna en kommentar här, de hamnar nästan alltid i skräpposten och jag ser dem i bästa fall alldeles för sent.

Ta hand om digvi hörs om det är meningen!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke