Vinn en healing eller vägledning!

0

Hej fina du, nu är det snart dags för utlottning av Intuitiv Healing eller Spirituell Vägledning. Vinnaren, som får välja vad hen vill ha, presenteras nu på lördag 23 mars på min hemsida, (som du länkas till längre ner) och på Instagram där jag heter @healingterapeut_louise

För att vara med i tävlingen kan du välja mellan två olika alternativ:
Antingen börjar du prenumerera på bloggen på min hemsida (som du länkas till här, samt i slutet av detta inlägg).

Hem

Väl inne på min hemsida går du längst ner på startsidan, skriver din mailadress i det tomma fältet, och trycker därefter på knappen Prenumerera. Lätt som en plätt, men det görs med fördel vid en dator. När din prenumeration påbörjats får du en bekräftelse via mail. (Får du ingen bekräftelse har det inte fungerat, kontakta mig i så fall).
Att vara prenumerant är givetvis kostnadsfritt, och du kan när som helst avsluta prenumerationen. Och oroa dig inte, du kommer inte att få mängder med mail.

Detta är min profilbild både på Instagram och här

Alternativ två är att du börjar följa mig på Instagram där jag alltså heter

@healingterapeut­_louise, och tagga två personer du tror också skulle vilja vinna i mitt senaste inlägg.

Jag önskar dig en fin start på veckan, och Lycka Till i utlottningen! Glöm inte att säga till mig om du vill vara anonym om det är just du som vinner.

Jag heter Louise, är diplomerad healingterapeut, certifierad Emotion Code® practitioner och även Soul Realignment® practitioner. Det innebär att jag kan erbjuda olika former av healing, vägledning, själsläsningar och coachningprogram. Jag arbetar på distans, vilket gör att du kan bo var som helst! Energier är inte beroende av tid och rum.

Ett av mina certifikat, de andra hittar du på hemsidan


Mitt företag Healing nära Dig har naturligtvis F-skattesedel och innehar ansvarsförsäkring. Jag är även medlem i Mediumförbundet och följer deras etiska regler, bl. a. Sekretesslagen.
På min hemsida kan du läsa mer om mina tjänster, ta del av bloggen, samt spännande fakta om healing, och om mig, och givetvis även boka.
Tveka inte att höra av dig vid intresse – jag finns aldrig längre bort än ett mail, sms, samtal eller DM på Instagram. Varmt och innerligt välkommen till mig och min hemsida här:

Hem

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke