Boka Emotion Code innan midnatt!

0

Vad skulle det vara värt för dig att bli mindre stressad? Eller om värken i kroppen minskade – eller försvann helt och hållet?

Hur gärna skulle du vilja känna större kärlek till dig själv? Och hur skulle det påverka dig om du hade en bättre självkänsla – hur skulle det avspeglas i din vardag, i dina relationer, i dina val? Har du tänkt på det någon gång?
Vem skulle du ha potential att BLI – om du kunde slänga bort en del trista blockeringar och begränsningar som håller dig tillbaka?


Jag tror att de flesta ställer den frågan till oss själva alldeles för sällan.
För i stället är vi upptagna av att springa runt i vardagen och hantera den, och alla problem. Självklart finns det glädjeämnen också. Naturligtvis har du många fina dagar och mycket klokskap i bagaget. Du har säkerligen kommit långt på din livsväg.
Och det, min vän, är en riktigt bra anledning att vilja komma ännu längre i din utveckling än du redan gjort!


När jag skriver om Emotion Code nämner jag ofta de symptom jag började inlägget med – att vi kan arbeta med olika former av psykiska och fysiska problem i en session. Det kan gälla att du lätt blir irriterad, depressiv, har sömnstörningar eller besväras av t. ex. huvudvärk och knäont.


Det jag inte brukar nämna är hur brett Emotion Code faktiskt är. Att vi, genom att ställa rätt frågor, kan fokusera på allt du önskar; att släppa taget om negativa tankemönster, bli modigare eller tappa bort dina pengablockeringar – för att attrahera in bättre ekonomi!


Och apropå det – idag är det klokt på alla vis att boka Emotion Code hos mig! För vid bokning senast midnatt betalar du endast 595 kr (ord pris 795 kr). För barn, ungdomar eller husdjur kostar det bara 395 kr (ord pris 595 kr).

Och som om inte det räckte, du som bestämmer dig innan kl. 18.00 i dag får boka fler än en rabatterad session – till samma låga pris!
Frågor, funderingar eller vill du boka? Tveka inte att höra av dig, men gör det via min hemsida här:

Hem

Önskar dig en fin helg, där du tar hand om dig massor. För det är du värd!
Kram din healingterapeut Louise

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke